New year, new give away

05/01/2021

Hier bij Zoets zijn we volledig klaar voor een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, nieuwe (maar ook vertrouwde) taartjes & nieuwe grootse plannen waar ik jullie sowieso van op de hoogte houd!

Het cupcake-assortiment is, zoals jullie reeds op de website konden zien, wat veranderd; we doen trots verder met onze bestsellers, en maken ook wat extra ruimte voor nieuwe smaakbommetjes!

Benieuwd? Super! Want jullie kunnen een gevarieerde cupcake-box winnen met 10 mini cupcakes die nieuw zijn in het assortiment, FEEST! 🎉

Een extra bedanking voor jullie hartverwarmende steun in een turbulent & onvergetelijk 2020… 🧡

Wat moeten jullie hiervoor doen?

🧁Volg Zoets op Instagram & Facebook (de actie zal dus twee winnaars hebben, voor zowel Facebook als Instagram)
🧁Tag de mensen (in de Facebook en/of Instagram post) met wie je deze mini’s wil delen of wie je wil blij maken met een raambezoekje & deze cuties. Je mag zoveel mensen taggen & zoveel commenten als je zelf wil. Elke comment is een deelname & een extra kans om te winnen! Go hard or go home is ons motto van 2021 moest je het nog niet doorhebben…
🧁Laat me ook even in de comments weten wat jullie goeie voornemens zijn. Of misschien heb je die niet, wat ook perfect is! Ik ben sowieso benieuwd!

De winnaar maak ik binnen een weekje bekend. Dinsdag 12 januari om 20u maak ik de twee winnende zoetekauwen gelukkig met deze exclusieve, vers-van-de-pers cupcake-boxjes!