Image

Taarten Brugge

Artisanaal gebakken, verse & biologische producten en een voor de natuur. Met bloemen, kruiden en fruit uit eigen tuin wordt er (h)eerlijk gebak gemaakt op het ritme van de seizoenen.

Ben je op zoek naar taarten in en rond Brugge? Dan ben je bij Zoets aan het goede adres! Bij Zoets kan je taarten laten leveren in Brugge, maar je kan ze ook gewoon proeven bij verschillende verkooppunten.

De taarten van Zoets zijn gemaakt met biologische en verse producten. Tevens worden alle taarten artisanaal gebakken met liefde voor de natuur. Bij Zoets vind je enkel authenticiteit.

Je kan steeds voor verschillende gelegenheden taarten bestellen. Denk maar aan onder andere:

  • Een gezellige namiddag met vriend(inn)en;
  • Een traktatie op het werk;
  • Een dessertbuffet op een feestje;
  • Een communie- of lentefeest;
  • Een babyborrel;

Kortom, voor elke gelegenheid is er wel een reden om een taart te kiezen van Zoets. Daarnaast levert Zoets niet enkel taarten in Brugge, maar ook andere heerlijke desserts zoals cakes, muffins, cupcakes, plaatgebak, … Voor iedereen wat wils!

Bij Zoets kan je alles van taarten bestellen. Heb je bijvoorbeeld een specifieke of gepersonaliseerde taart in gedachten? Aarzel dan niet om dit te vragen!

Op aanvraag bakt Zoets jouw taarten in Brugge ook lactosevrij, glutenvrije en vegan. Niet alle gebakjes zijn in dergelijke variant te verkrijgen, maar we doen ons uiterste best om jouw ideale taart te bezorgen.

Je kan jouw taarten in Brugge bestellen via de bestelpagina of per mail aan floor@zoets.be.

taarten brugge
Image

Bekijk ons overheerlijke en ruim assortiment van taarten en gebakjes.

Image

Plaats eenvoudig je bestelling
via het contactformulier

Image

Geniet van je bestelling van Zoets
en laat ons weten wat je er van vindt