Taarten Brugge

Ben je op zoek naar taarten in en rond Brugge? Dan ben je bij Zoets aan het goede adres! Bij Zoets kan je taarten laten leveren in Brugge, maar je kan ze ook gewoon proeven bij onder andere Li O Lait, Wild Foodz, KarmaMarkt of Postbar in Brugge.

De taarten van Zoets zijn gemaakt met biologische en verse producten. Tevens worden alle taarten artisanaal gebakken met liefde voor de natuur. Bij Zoets vind je enkel authenticiteit.

Je kan steeds voor verschillende gelegenheden taarten bestellen. Denk maar aan onder andere:

  • Een gezellige namiddag met vriend(inn)en;
  • Een traktatie op het werk;
  • Een dessertbuffet op een feestje;
  • Een communie- of lentefeest;
  • Een babyborrel;

Kortom, voor elke gelegenheid is er wel een reden om een taart te kiezen van Zoets. Daarnaast levert Zoets niet enkel taarten in Brugge, maar ook andere heerlijke desserts zoals cakes, muffins, cupcakes, plaatgebak, … Voor iedereen wat wils!

Bij Zoets kan je alles van taarten bestellen. Heb je bijvoorbeeld een specifieke of gepersonaliseerde taart in gedachten? Aarzel dan niet om dit te vragen!

Op aanvraag bakt Zoets jouw taarten in Brugge ook lactosevrij, glutenvrije en vegan. Niet alle gebakjes zijn in dergelijke variant te verkrijgen, maar we doen ons uiterste best om jouw ideale taart te bezorgen.

Je kan jouw taarten in Brugge bestellen via de bestelpagina of per mail aan floor@zoets.be.

taarten brugge

Ook zin in de heerlijke gebakjes van Zoets?
Wacht dan niet langer om te bestellen.

  Levering (bestellingen van minstens €40)
  Bestelling zelf afhalen bij Zoets


  Ik wil een kaartje met persoonlijke boodschap bij mijn bestelling toevoegen (+ €1,5)

Bij het versturen van deze bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Via floor@zoets.be of het formulier kan je je bestelling doorgeven. Een bestelling is pas definitief bij bevestiging van Zoets. Houd er zeker rekening mee om minstens 14 dagen vooraf te bestellen.

Leveringen aan huis zijn natuurlijk ook mogelijk, mits een kleine leveringskost, waarvan de eerste 5 km gratis. Ook levering op zaterdag en zondag is mogelijk!

De gebakjes ontdekken?
Check dan zeker de Instagram & Facebook @zoets.be.