over
zoets

Image

Hi, wij zijn Floor & Niels van Zoets! 👋

Zoets ontstond oorspronkelijk door Floor haar passie voor bakken en bloemen. Al snel werden onze taartjes door veel van jullie gesmaakt. Daardoor waren een extra paar handen nodig in het atelier. Enter: Niels.

Elke dag zijn we samen aan het werk om jullie te voorzien van lekker zoets, met waar mogelijk een hint naar de natuur. Naast taartjes bakken is de natuur namelijk onze grote liefde. Bijna dagelijks zijn we bezig om eetbare bloemen en kruiden te kweken om te verwerken in ons gebak. In onze serre en moestuin kunnen we ons dus met hartelust uitleven! Onder het toeziend oog van onze lieve schat, Ellie 🐶

Taart & gebak. Het roept bij ons spontaan een gelukzalig en nostalgisch gevoel op.

Een verjaardag die uitgebreid gevierd wordt met allerlei lekkers en zoetigheden. Of oma en opa die iedere zondag een taartje bij de bakker halen en de familie uitnodigen om het samen te delen. Of een gigantisch grote taart voor een trouwfeest, lentefeest of gewoon omdat het kan.

Taart & gebak worden telkens gelinkt aan een leuk moment. En die leuke momenten willen wij voor jullie nog ietsje specialer maken met onze creaties.

Bekijk gerust even ons assortiment of laat je inspireren door onze Instagram-pagina.

Image